20150406

Nasi Ayam Gemas Pak Mus @ Taman Daya

Excited nak try ever since nampak kedai ni buka. Simple dan bersih kedainya. Menu pun, nasi ayam sahaja. Senang dan mudah. Ada WiFi and ada socket dengan meja sesuai untuk charge hand-phone.

Bau nasi ayam sangat sedap. Masa order tu macam tak sabar nak tunggu sampai. Rasa pun boleh tahan. Kulit ayam rangup, sup cukup perisa. Cuma sambal dia pekat macam sambal belacan sikit texture, tak macam sambal nasi ayam yang cair-cair cuka tu.

Overall, memang puas hati. So next time craving for nasi ayam bolehlah makan dekat sini.






Nasi Ayam Gemas Pak Mus terletak di Jalan Sagu, Taman Daya satu jalan dengan Klinik Elizabeth. More info at Facebook.
Post a Comment