20140528

Restoran Nur Tahara @ Taman Setia Tropika




Restoran Nur Tahara sederet dengan RHB Islamic, Taman Setia Tropika. Ada set nasi arab dan nasi beriani, harga bermula dari RM8. Dalam set tu, selain nasi, lauk, dan side dishes, ada teh arab/ pudina. Bila pekerja/ owner nampak nasi kita macam dah nak habis, segera dia offer nasi tambah tanpa caj tambahan. Nak tambah side dish pun boleh.

Dari segi kesedapan, ok lah. Sesuai dengan harga.

Selain itu, ada set pulao afghanistan, roti naan, dan macam-macam lagi snack lain. Kepada yang suka nasi tambah free boleh lah cuba.
Post a Comment