20140411

Murtabak Majid @ Johor Bahru

Memang trend masa kini semua benda orang nak letak cheese. Pisang goreng cheese, murtabak cheese, kek cheese meleleh, etc. etc.

Tak adalah minat sangat pun tapi bila orang bercerita, hendak juga merasa. Setakat ni baru rasa dekat dua tempat. Bila tengok signboard kan, dua-dua nama Murtabak Majid tau. Tapi lain.


1. Jalan Cenderawasih, Larkin

Boleh kata balance lah daging dengan cheese. Dan memang sedap pun. Kalau expect more cheese boleh cuba dekat Taman Kebun Teh.



2. Taman Kebun Teh (depan sekolah)

Bagi penggemar cheese, berbaloi makan dekat sinii. Memang rasa betul-betul cheesy so tak minat sebab lagi suka daging daripada cheese. Tak berapa gemar kuah dal dia tapi ada sos cecah merah tu - sedap dan jarang jumpa. Dekat sini ada jual kuih-muih dan tempe goreng juga.

               



Post a Comment