20140312

November - Penulis Sahaja & Alexia Aqram


Tengok jelah tajuk dia. Macam mana lah aku tak jatuh cinta. Bila dah dapat, tengok cover... adoi sweet gila okay. Nampak tak? Bukti yang lahir bulan November semuanya manis-manis belaka.

Hehe.

Isinya ringkas. Tak ada cerita yang berjela-jela. Ada yang happy, ada yang sedih, yang touching dan geli-geli. Semua pasal cinta dari setiap tahap tak kira baru nak berputik atau dah layu. Untuk pembaca yang suka benda simple tapi deep.

Aku suka penutup dia. Penutup dia sayu dan feeling habis seumpama buku tu sendiri yang bercakap dengan kau sebab dah ending so she's gonna leave you, it'll be hard to forget her but she's gonna leave anyway. End.

Kirim ARiey dari Pesta Buku kot?
Post a Comment