20140305

Korban Cinta Remaja - Terfaktab


Aku dah nak hilang percaya pada antologi cerpen sebab mostly yang aku baca, more yawns than yeahh.

Korban Cinta Remaja was quite good. I like Maria Natasha. Dah pernah cakap ni dalam antologi cerpen lain ada dia menulis juga dan aku suka juga cerita yang tu. 

Leplep pun best.

The Bent Pencil dedua cerpen dia aku suka.

Bila kata korban cinta remaja ni tak semua pasal cinta sepasang kekasih. Ada pengorbanan untuk family juga itu yang jadi penarik. Sebab masa tengok cerita Cinta pun yang buat aku nangis cerita Que Haidar and Nanu perihal kakak yang korbankan buah pinggang untuk adiknya. Macam salah satu cerpen dalam Korban Cinta Remaja, adik yang korbankan hidup untuk jaga kakaknya, walaupun end up gagal.

Beli di mphonline.com.
Post a Comment