20140218

Kami Histeria [2014]




Comedy horror flick yang tak poyo and tak bangang. Rare. Ada acah-acah Scott Pilgrim vs The World sikit. Bolehlah duduk satu line dengan Main-Main Hantu yang sangat klasik dan sangat best.

Kelakar melampau. Seram pun melampau juga bagi orang yang penakut dan dah bertahun-tahun mengelak dari tengok cerita hantu - akulah tu. OST of course, terbaik. Suka lagu Pujaan Hatiku yang dengar bunyi je dah boleh confirm Loque buat.

Anyway, Fazura sangat cantik. Sangat. Satu je slack, part hantu menyerang menggila dengan rambut menggerbang masih kurang real animasinya. Apart from that, everything else is perfect.****
Post a Comment