20131221

Wedding Speech -Khaliza Khalid



Intro yang best buat aku habiskan buku ni dalam masa yang paling sekejap selepas Seyogia. Walaubagaimanapun, sampai ke tahap konflik dan unveiling of the truth, adoyai, kecewa. Aku benci cerita yang menipu pembaca. Senang kata, bagi spoiler sikit; aku benci cerita yang sebenarnya tak berlaku pun.

Semuanya, in your head, in your head, zombie.

Cerita ni boleh jadi favourite aku kalau tak kerana one flaw yang memang aku tak boleh terima tu. Antara jenis plot twist yang aku paling menyampah.

Tapi aku sayang buku ni sebab birthday present ARiey bagi and cover dia sangat cantik and pasal cover tulah aku jatuh cinta dengan ia lantas masukkan dalam Book Wishlist aku. Orang kata don't judge a book by it's cover tapi taknak dengar kan?
Post a Comment