20131228

tis' the season to be jolly


My fifth month kerja and ada tukar-tukar hadiah at the office. Part makan memang terbaik. Makanan tak putus-putus alhamdulillah. Dan sekali-sekala bersuka ria dekat office best juga compare dengan hari-hari selalu bekerja macam robot.

I bought a perfume and I got a BBQ set. Kebetulan tengah planning nak lepak mana masa cuti Krismas esoknya. Dia punya excited tak boleh nak katalah, terus plan picnic/BBQ.

Desaru dah biasa sangat. Ingat nak ke tempat yang dulu pernah pergi in 2010 dengan bebudak sekolah rendah tapi lupa kat mana (Sungai Rambah sebenarnya dah sampai Kukup Halim baru bagitau krik krik).

End up dekat Tanjung Piai. Dekat tempat nelayan parking sampan (bot?). Pastu lepak kat tempat nelayan lepak. Eh sebenarnya diorang nelayan ke? Entah ek tapi rasanya lah. 

Sayangnya, I don't have gambar pemandangan yang indah nian itu. Tetiba hujan lebat pulak sobs. But it was funnnnnnnn main monopoly and ada yang pergi mancing. Nak lagi.



Post a Comment