20131115

Yasmin How You Know?


Terkejut juga bila baru dapat buku ni sebab siapa yang pernah nampak ia secara fizikal, memang sengaja diproduce macam buku tak siap. Dahlah beli dekat mphonline.com manalah tak gelabah. Ingatkan dapat defect item

Ada beberapa benda yang aku tak faham dalam buku ni, maybe tu inside jokes. Tapi mostly, buku ni bawa positive vibe. Ada benda kelakar ada benda inspiring. Mostly, inspiring. Dia akan buat kita rasa semangat and rasa life is not that bad. Semua orang ada dugaan, semua orang menangis, semua orang stress tapi kita sendiri yang pilih macam mana nak handle masalah dalam hidup. Kalau orang yang tengah down baca buku ni mudah-mudahan boleh lighten up sikit dan rasa lebih gembira.

She was and still is one of my favourite director. Alfatihah.
Post a Comment