20131110

Nurul + Nuar | Malam Berinai

Selepas nikah, ada majlis khatam al-Quran. Unfortunately, tak dapat nak attend atas hal yang tak dapat dielakkan (baca: kena balik office). Anyway, malamnya sempat ke majlis berinai. That was my first experience. 



Yang aku faham, majlis berinai adalah masa untuk berinai tapi dah pakai inai so masa majlis berinai buat apa? Rupanya bersanding and ada merenjis segala siap calit inai kat tangan pengantin masa merenjis tu.


That was me masa tengah merenjis. Again, this is my first time. Masa ni belum tragedi terlanggar tempat air mawar sampai jatuh bawah kerusi pengantin. Memalukan okay. Aku harap aku tak gelabah lagi kalau kena paksa merenjis lepas ni.





Post a Comment