20131112

Nurul + Nuar | Majlis Bertandang


Majlis terakhir. Kitorang jadi pengapit. Halim dah banyak experience uruskan wedding. Aku? Walaupun dah pernah jadi pengapit, masih tak behave. Tengok gambar, banyak gila muka kepoh tak reti duduk diam. Benci.

Contoh paling baik. Orang lain elok posing. Diri sendiri? *krik*krik*

Moment paling best adalah masa sebelum masuk balairaya. Cousin Nuar bersilat hip hop / Singapore katanya. Tak boleh berhenti gelak masa tu.




Rasa best pula tengok gambar sebab baju kitorang masuk dengan pelamin segala. Mula-mula ingat nak pakai peach tapi tak jadi sebab nak pakai masa majlis bersanding. Nasib baik ada baju yang colour seakan-akan. Paling penting, pengantin sangat menyerlah ya.


Selesai majlis, ikut pengantin ke outdoor photoshoot. This is my favourite. Macam sweet sangat semua orang, please. Lagi-lagi Ofee dengan Nuar lah kan. Kudos to the photographer.


Last but not least...


Congratulations again and again and again Ofee and Nuar. So happy for you guys. As cliche as it is, semoga bahagia til jannah!

Post a Comment