20131124

Myra + Hasan

Their story was quite a love story. Alhamdulillah, ke jinjang pelamin jua. Tahniah Hasan dan Myra. Semoga bahagia ke syurga. Semoga dilimpahkan rezeki. Banyak keturunannya. Diberkati hidupnya. InsyaAllah.

Pelamin sangat cantik boleh view di sini *klik* rekaan Chenta Concepts.







Gembira betul sebab ramai kawan-kawan datang. Almaklumlah wedding class mates. Class rep pulak tu. Ada yang lepas grad tak jumpa, haritu jumpa. Ada yang tengok muka aku terkejut gila 'You look very different.' as if aku buat plastic surgery probably sebab aku dah remove braces, lepas tu nampak Halim kat sebelah boleh cakap 'Congratulation!' Hello aku dah kahwin ke? Belum lah! Tapi doakan okay? Thanks.
Post a Comment