20131126

Main Gila - Lejen Press


Sebab aku hantu antologi cerpen maka kebanyakan buku yang aku baca adalah antologi.

Main Gila cerita dia pasal pembunuhan. Tak kira lah apa pun motifnya dan bagaimana orang jadi pembunuh, end up ada yang mati. Overall, bagi aku semua okay. Ada yang tak best, satu, pasal cinta sejenis. Orang suka nak tulis pasal LGBT secara exaggerative menjadikan benda tu tak rasa real langsung. Cubalah bercerita secara bersahaja. Yang lain semua okay. Ada a few exceptional ones. I like the first short story. Yang last, Dhabit, pun best. Aku suka cara penulis describe semua benda yang berlaku disekeliling watak. Menarik.
Post a Comment