20131104

Kelaut

Tak boleh juga kau melantak nasi pengantin tiga hari berturut-turut. Wedding kawan baik sendiri pulak tu.

Pastu kau rindu nak ada dengan kawan-kawan - tiga hari berturut-turut.

Ya, untuk tiga hari berturut-turut, kau bahagia.

Sekarang kau nak cuti seminggu juga macam dia sebab kau pun penat juga walaupun tak penat macam dia. 

Ah tak kisahlah. Yang penting mood dah kelaut, dah tak ada perasaan nak bekerja. Rasa nak bercinta je. 

Sebenarnya pagi tadi dah ada orang pujuk ambil MC walaupun dah berjalan dari tempat parking ke office.
Nasib baik kau seorang pekerja yang bertanggungjawab.
Post a Comment