20130521

Kitab Terfaktab - Sarkastik Cinta

Kitab Terfaktab - Sarkastik Cinta

Kitab Terfaktab - Sarkastik Cinta
Skuad Terfaktab
Terfaktab Media
RM25
Beli sini

Buku pertama yang dibaca siap diletak kan QR code untuk scan keluar page music video YouTube. Selalunya, tak suka dengar lagu sambil membaca sebab tak boleh nak tumpukan perhatian tapi bila dah cuba, suka sangat. Memang betul-betul dapat feel bila dengar lagu sambil baca artikel yang dipadankan dengan lagu tu (tapi ada dua tajuk "video not found" - Do Not Trust The Love Guru, Be One Instead & Sayang, Aku Ingin Putus).

Macam BOLA, buku ni baca perlahan-perlahan. Satu minggu satu bab. Lebih kurang dua hingga tiga tajuk each reading session sebab nak dengar lagu tu susah dalam bas. Guna Blackberry tak boleh nak Youtube-ing on the go karang ada kena telco charges yang merepek-repek. So, baca cuma bila di rumah kalau tak tertidur lepas balik dari office. Kalau baca dalam bas, mainkan muzik dalam kepala. Imaginasi kena tinggi.

Antara yang digemari dalam buku kali ini, Tips Ajak Makwe Dating - Elmi Elmo. Teringatnya masa mula-mula berkenalan walaupun sebenarnya dah lama kenal. 24 Jam Mencari Cinta - Brader LepLep. Surat Mabuk Cinta - Abang Borhan. Skandalis - Alexia Aqram. Kekasih, Keluarga, Kawan - Maria Natasha. Pengorbanan - Sofia Nin, Kekasih Sandaran - Gadis Jahat, Hijabista - Isaac Ismail, Susahnya Nak Kahwin - Shahirah Khairudin. Sayang, Aku Ingin Putus - Maria Natasha.

Deskripsi penulis pun rasa best untuk dibaca. Betullah kata ARiey, saya senang terhibur.
Post a Comment