20130416

Santap Sunda Sawargi @ Taman U

Taman Universiti, Skudai

Santap Sunda Sawargi

Santap Sunda Sawargi

Santap Sunda Sawargi
Suka lah tu dapat lele dia. Ara datang lambat so terlupa nak snap snap :(

Santap Sunda Sawargi
The boys with the drinks
Avocado, iced nescafe (boringnya air awak hihi) and air apa ek ada soursop.


Santap Sunda Sawargi
Pecel lele and ayam penyet

Santap Sunda Sawargi
Gigantic ikan keli

Santap Sunda Sawargi
The head. Monster-ish

Santap Sunda Sawargi
Ayam yang... mmm... sedih.

Santap Sunda Sawargi
Sup jagung + terung + lobak putih

Santap Sunda Sawargi
Jemput-jemput jagung sedap!

Santap Sunda Sawargi
Tadaaaaa nasi kukus daun pisang

Santap Sunda Sawargi
Jemput-jemput pisang RM3-00

Sempena nak bye bye encik Ayam yang nak ke KL pergi kedai favourite Cuen
Dia bagi directions - kedai kat Taman U, warna hijau
K. Membantu sangat, sayang.
haha
That aside...
Memang 99% Indonesia lah kedai ni.
Tolak 1% sebab dia letak Avocado instead of Alpukat
Siap main teka-teka tengok menu yang fully Bahasa Indonesia
And they played Agnes Monica's songs
Makan memang didendangi dengan lagu-lagu Indonesia
Betul-betul feel and it made me miss Wong Solo tapi sambal dia tak kick and ayam dia kecik :(
I absolutely love the jemput-jemput jagung albeit being a bit oily.
Post a Comment