20130424

Mariners @ Jalan Tan Hiok Nee

Mariners Cafe
Jalan Tan Hiok Nee, Johor Bahru
(They moved from Pasir Gudang and replaced That's Cafe)

Mariners Cafe

Mariners Cafe

Mariners Cafe

Mariners Cafe

Mariners Cafe

Mariners Cafe

The food was good. Tomyam noodle memang super sedap. Nasi goreng kapten (kot) terbaik. Bandung soda best, peach tea best. Fish & chips pun okay. Ada ura-ura tempat lepak utama beralih arah dari Roost ke sini. Hm.

Mariners Cafe
Kurang tiga (atau empat) orang. Tak pernah lagi lepak dengan laki Odah haha.
Mariners Cafe

Kesahnya, encik mok konon-konon ajak dinner date rupanya saja buat surprise ada kawan-kawan. Aisy. Best boleh? Paling best masa masuk kali kedua propa terkejut sampai gelak guling-guling kat lantai sebab yang first tu tak terkejut pun cuma excited sebab dah agak dah diorang ada. I totally trust my instincts, they have never failed me. Anyway, thanks to him and korang-korang yang aku sayang tu. Source of happiness chewahh! Had so much fun that night walaupun tak cukup korum tapi for the mean time okay lah tu. 

Nak keluar ramai-ramai biar semua-semua ada. Bila?
Post a Comment