20130309

Wedding weekend, Rēnē dan karaoke birthday

Weekend minggu lepas macam-macam berlaku.

Pergi wedding terjumpa my friend's girlfriend. I guess gambar dekat profile picture Twitter dah tak relevan. She didn't recognized me at first. 

Dua sebab - satu, gambar tu memang menipu walaupun tak diedit langsung. I'm not fair and my skin doesn't glow. Terima kasih kepada pencahayaan dan angle yang tepat buat gambar tu nampak cantik padahal hakikatnya... haha. And the second reason would be because it's an old picture of me. Jun 2012, dua bulan sebelum berat naik mendadak. I used to be so skinny.

Bila tengok balik gambar tu, tak kenal diri sendiri. Banyaknya perubahan dalam masa lapan bulan.

Dah bergambar dengan girlfriend kawan dan bersalaman dengan pengantin, ke Rēnē (Car boot sale re-branded). Dengar musik, beli satu, dua barang, makan aiskrim, jumpa kawan, main games.

Rēnē JOHO

Rēnē JOHO

Rēnē JOHO

Rēnē JOHO

Rēnē JOHO

Petang-petang sikit berkaraoke pula. Oh bila last karaoke? Oh bulan sebelas ya. Sambil-sambil tu buat surprise sikit dekat February kids. Tahniah semuanya dah 25.

Ali Baba Giant Tampoi

Ali Baba Giant Tampoi

Birthday Cake Halim - Irwan - Ofee - Azra 25th
Gambar yang ada semua orang blur bagai nak gila. Ehsan Samsung Galaxy S2.
Remaja Classic Tampoi
Sebab air pudina/mint itu cool, it deserves to be captured.
Post a Comment