20130313

Mediocre

Bila orang tanya apa yang bagus dekat kita, siapa yang boleh jawab dengan confident? Bagusnya kalau tahu kelebihan diri sendiri. Bestnya kalau ada kelebihan. 

I don't have an answer for that question let alone nak jawab dengan yakin.

I'm not a good anything.
Biasa-biasa saja.
And I need a plan for July onwards after I've finished my pupillage on May.

Cakap pasal puppilage, dah dapat Ethics certificate harini. Lulus walaupun masa dekat law school dulu Ethics B-. Alhamdulillah.

Cakap pasal law school, lecturer masa first year diagnosed with liver cancer stage 4. Selain mengajar Constitional and Administrative Law (yang aku tak pernah dapat A dan tak expect untuk dapat A kerana tak minat pun nak belajar undang-undang masa tu), Dr Che Norlia adalah orang yang memperkenalkan aku dengan pasemboq which is antara makanan paling sedap dalam dunia. Terhutang budi. Doakan yang baik-baik sahaja untuk beliau.
Post a Comment