20130121

Roost Bistro, tua dan kasut bundle.

Hari tu ada rasa macam dah selalu sangat makan dekat Roost Juice + Bar, kali ni kita makan dekat Roost Bistro, The ZON Stulang. Portion makanan dia lagi besar tapi harga sama.

Topik malam tu... nak beli hadiah hari jadi apa untuk suami, kerja, bulan madu, bajet perkahwinan, saiz kad kahwin, makeup masa nikah dan beli kasut untuk tolong bakal mak mertua buat kerja esoknya. Dah tak in trend  kalau cakap pasal boyfriend/girlfriend ni.

Tuanya.

Cakap pasal tua, hari ni hari jadi Cuen!! Selamat ulang tahun ke dua puluh lima. Wow!


Roost Bistro, The ZON Stulang

Roost Bistro, The ZON Stulang

Roost Bistro, The ZON Stulang

Roost Bistro, The ZON Stulang
Fish & chip, Thai style chicken rice, Mango Tango-go-go

Roost Bistro, The ZON Stulang
Beef tenderloin fried rice

Roost Bistro, The ZON Stulang
Mihun tomyam, Iced peach tea, Relaxer

Roost Bistro, The ZON Stulang
Odah dan Ofee yang muka beriya bentang bajet.

Roost Bistro, The ZON Stulang
Ara dan Cuen yang muka runsing kira bajet.

Roost Bistro, The ZON Stulang
Ayam yang muka bahagia tak payah cakap pasal bajet.

Tua-tua pun, masih tak malu nak posing sepuluh kali dekat tempat sama depan orang ramai.

Jalan Tan Hiok Nee
Depan Gan & Lim, law firm dekat bangunan lama yang cantik hujung Jalan Tan Hiok Nee


Dan ini, selepas berbulan rasanya tak beli barang bundle.

Pasar Karat
Post a Comment