20121018

#UltrasJelajahMelaka

Impromptu plan. Mula dengan kata after amek jubah konvo aku nak ikut Ira balik Melaka and naik bas dari Melaka. Tiba-tiba ARiey cakap dia nak ikut jalan-jalan kat Melaka. So end up rather than sleeping at UKM kitorang straight away ke Melaka after melawat Wawa dekat The Spot, cupcakery, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi and then lepak makan sekejap dekat mamak favourite semua orang, Al-Fariz Maju, dengan kawan se-batch, just like the old days :')

Moment favourite adalah masa berjalan dari foyer DECTAR ke bilik Kelab Teater Rimba sebab budak FUU kena collect jubah dekat sana, ada one time masa nak naik tangga ada this one guy lalu depan kitorang and the three of us froze! Elok that guy lepas, we squealed like little girls nampak crush. Taste kitorang macam ala-ala sama juga kengkadang. HAHA.

Jubah Konvo UKM 2012


Jumpa Dayang. Always rindu si James Blunt ni.

Kena soal-siasat dengan Kema time dinner. That was embarrassing but I love my friends.

Nyanyi-nyanyi dalam kereta.

Di-invisible-kan sebab terlalu annoying.

Jalan-jalan malam-malam tengah-tengah Bandaraya Melaka.

Berborak sampai pukul 4 pagi dengan Ira dalam bilik adik-adik lelaki dia.

BlackBerry kena hijack dengan Ira and ARiey.

Gambar gemok River Cruise.

Cendol tepi sungai.

Masjid Selat.

ARiey sesat dan gelabah di Melaka Sentral.

Abang dan Pakcik Causeway Link yang sumpah baik sangat terhutang budi gila.

Bangun pagi terus rasa rindu macam dah seribu tahun tak jumpa *exaggerate*

Nah picture overload :-

#UltrasJelajahMelaka Poster

#UltrasJelajahMelaka : River Cruise Melaka


#UltrasJelajahMelaka : River Cruise Melaka

River Cruise Melaka : Casa Del Rio

#UltrasJelajahMelaka : River Cruise Melaka

#UltrasJelajahMelaka : River Cruise Melaka

#UltrasJelajahMelaka : Cendol

#UltrasJelajahMelaka : Masjid Selat

#UltrasJelajahMelaka : Masjid Selat

#UltrasJelajahMelaka

#UltrasJelajahMelaka : Coconut Shake

Post a Comment