20121012

Lunch Hour : Sambal House *CLOSED*

City Square semenjak renovate ni banyak buka kedai baru. And tengok posters yang tampal dekat luar lot yang tengah under renovation memang teruja habis lah. MNG accessories, Esprit bagai semua seberang office je lepas ni. Menarik.

Anyways, dah lama teringin makan dekat Sambal House since dia mula-mula buka masa Ramadan. Time tu mampu pandang saja sekarang dah boleh makan.

Sambal House, City Square Johor Bahru
Nasi Putih Ayam Rendang

Semua set meal comes with kuah lemak, sayur kobis goreng, and sambal (of course!)


Verdict, harga agak mahal jugalah sebab portion nasi yang small je tapi memang SEDAP. If makan set meal boleh cecah RM9.00 (dengan air suam). If ala carte; nasi putih dengan ayam masak lemak RM7.00 (dengan air suam).

Boleh lah makan sekali-sekala, if selalu kopak juga. McD juga lunch murah dan super kenyang selain Restoran Hasyima dekat Plaza Seni yang mee goreng mamak dia sedap nak arwah tu.
Post a Comment