20120917

KL Burger Bakar Ukay Perdana @ Alif Taman Suria


KL Cikaro, KL Menjerit, KL Bini-Biniku Gangster, KL Gangster. Nama tak nak catchy tapi geli nak sebut lagi ke?

Gambar dekat atas tu KL Cikaro harga RM7-00 kot, please excuse my absent-mindedness.

Dari segi rasa, I was not feeling well and I don't really like burger ayam tapi it's quite okay lah compared to burger bakar yang pernah jual masa ada karnival apa entah dekat UKM. Patty dia ada sesuatu lah kat dalam. 

Burger Bakar yang famous dekat KL tu tak pernah rasa, by the way so I can't compare it to that. Pernah rasa yang kat Kajang tapi to me it tasted like bolognese saja.

Misi seterusnya nak rasa lagi betul-betul masa tengah tak sakit and ada selera. Teringin burger dia yang letak udang and telur. 

Oh and Burger Bakar Abang Burn dah buka cawangan dekat Johor Bahru located at B.Point. 10% off starting from today 17/09/2012 until 23/09/2012 *click*. Let's!

*Rindu BurgerGOR sebenarnya.
Post a Comment