20120913

Hari Raya x GEGO 2012

Aktiviti Sabtu lepas. Selesai run errands, ke open house di Tampoi bersama-sama Ma.

Open House Food
Salad kambing bakar, ayam golek, nasi goreng kampung,
nasi goreng cina, assorted fruits and drinks + roti john 

Lace Blouse ASOS batik bundle
blouse - ASOS
batik - Sahabat PPUKM
sandal - SUMMIT

Dah kenyang makan sedap-sedap, ke GEGO 2012 at Bukit Timbalan. Almost give up nak pergi tapi dah keluar tu keluar jelah terus duduk rumah pun tak buat apa. Sampai je bersalam-salam laga pipi dengan junior UKM diikuti oleh list SIGSians yang sangat panjang, mostly juniors. Tak lupa juga orang-orang yang kenal dari rangkaian sosial. Fun oh!

GEGO 2012
RM10 entrance fee, ticket, tag, landyard

GEGO 2012
sound check

GEGO 2012

GEGO 2012
Bukit Timbalan mini

GEGO 2012
Vespa


Lepas tu jalan-jalan dengan rakan-rakan lebih kurang setaman.

GEGO 2012
me, zul, mama, adibah

GEGO 2012
Shawls RM15 from Eclipse Shawl
Sticker JOHO buat koleksi

Grab dua shawl.

Grab sticker JOHO putih.

Grab memories.

Balik rumah, ke open house lagi di rumah baby sitter.

Padan berat 52kg sekarang.



*Happy 24th birthday to my brother from another mother, my bestfriend; ayam, nuar, raoul, Mr don juan demarco! Sayang kau.
Post a Comment