20120903

Domino's Pizza

Final sem haritu kalau nak diikutkan lebih l0 kali jugalah makan Domino's after dah bertahun-tahun tak makan. Macam-macam toppings dah try. Tahap yang nampak Domino's dah rasa muak gila. Masa ni lah baru sedar Domino's sedap. Selama ni memanjang melantak Pizza Hut. Masa belum buka Domino's dekat Seksyen 3 Bandar Baru Bangi syok lah nak menunggu lambat sampai biar dapat kupon Free Regular Pizza tapi since dah buka, 15 minit dah sampai. Tak best langsung.

Domino's Pizza

Domino's Pizza

Domino's Pizza

Domino's Pizza



Sekarang kat JB mana ada orang nak layan makan Domino's. Balik-balik dinner lauk kedai tomyam sebab dekat area depan rumah je ada sekurang-kurangnya tiga kedai tomyam. Kalau Abah ada pun dia lagi suka makan dekat Pizza Hut.
Post a Comment