20120805

SIGS's Sports Day x GetUP! KLUANG 2012

Semenjak dah habis sekolah tahun 2007, adalah dua, tiga kali ke Sports Day SIGS. Kebetulan habis exam awal and balik JB few days before the event, dapatlah pergi this year.

Sports Day SIGSJB 2012
Cheapskate punya sekolah -_-
Sports Day SIGSJB 2012
Perbarisan
Sports Day SIGSJB 2012
Shawl - art start with scarf / Blouse - vintage

Puan Azalina Raya Sports Day SIGSJB 2012
Cikgu disiplin kesayangan korang
Sports Day SIGSJB 2012
Band girls
Sports Day SIGSJB 2012
Martial arts
Puan Aerma Sports Day SIGSJB 2012
Puan Aerma yang masih ingat nama saya ter-ha-ru T_T
Sports Day SIGSJB 2012
Cikgu kimia. Kimia saya dapat C6.
Sports Day SIGSJB 2012
Aminah's pompom girl
Sports Day SIGSJB 2012
Halimah's pompom girl
Sports Day SIGSJB 2012
Maimunah's pompom girl
Sports Day SIGSJB 2012
Quarter Masters
Sports Day SIGSJB 2012
Nampak tak cikgu fizik kesayangan semua?
Sports Day SIGSJB 2012
Band girls
Puan Wong Sports Day SIGSJB 2012
Puan Wong kesayangan ramai!
Sports Day SIGSJB 2012
Fatimah
Sports Day SIGSJB 2012
Tiba-tiba hujan

Sports Day SIGSJB 2012
Johan diumumkan
Sports Day SIGSJB 2012
Fatimah!
Sports Day SIGSJB 2012
Celebrating
Sports Day SIGSJB 2012
WIN!
Tak sia-sia stay sampai habis dapat tengok rumah merah menang. Lepas tu, ke IT Roo untuk lunch.

IT Roo, Jalan Dhoby
Fried chicken chop, mee goreng, iced milo, hot coffee

After much procrastination, decide untuk ke Getup Kluang. Cuak jugalah sebab tak pernah ke sana sendiri-sendiri. Nasib baik tak sesat. Overall, okaylah. Masih GEGO and Paso Bumbong event favourite. Would've been nicer if we stayed sampai malam tapi entah kenapa entah tak stay (tak ingat sebab dah lama sangat benda ni -_-)

JOHO GetUP! KLUANG 2012

JOHO GetUP! KLUANG 2012

JOHO GetUP! KLUANG 2012

Credits to Aishah Suparman.
Post a Comment