20120709

Nikmat KL

Two days before JB, had dinner sempena dah habis empat tahun pengajian (?) dekat Chili's KLCC. Lepas ni jarang dah kot peluang macam ni. Mana ada masa (dan duit) nak naik KL dah.

KLCC Tower

Chili's

Chili's Citrus Fire Chicken & Prawns w/ rice and mashed potato

Tukar veggies to mashed potato. I still love the mashed potato.

Chili's Firecracker Fish Fillet

Yang ini pun sedap. Manis, masam semua ada. Oh suka.

Chili's Molten Chocolate Cake

Molten Chocolate Cake yang dah tinggal half. Sedap tapi kalau banyak sangat muak juga. Portion besar gila.

Chili's

Habis licin. Kenapa tiba-tiba rasa portion dia small tak macam dulu masa first time makan? Tak puas.

Laluan Pejalan Kaki KLCC - Bukit Bintang

Balik tu ke Bukit Bintang to do some shopping. First time lalu laluan pejalan kaki ni and memang syok gila. 15 minutes tops and terus masuk ke Pavillion. At the end of the day, I can honestly say I'm a happy girl.
Post a Comment