20120614

#TwtupKAMI

This week and next week adalah minggu final exam. Tapi sempat singgah Bukit Jalil last Saturday for TwtupKAMI.

Pertama kali ke Twtup.

Had fun shopping and enjoyed the performances. Watching people dancing and moshing in front of the stage was exhilarating. Singing with the crowd feels awesome. More of this please. Who doesn't love free concert and bazaars. I know I do.

#TwtupKAMI Booth#TwtupKAMI Estranged

(@estrangedband)
Nyanyi Itu Kamu ramai-ramai. And their new song also not bad. Dengar sekali dah boleh sing along.

#TwtupKAMI DJ Nas-T

(@DJNasT)
The crowd was hyped up. Uber madness.

 #TwtupKAMI Sekumpulan Orang Gila

(@weareSOG)
Sekumpulan Orang Gila yang memang gila hebat main segala alat muzik.

#TwtupKAMI Acid Hadi & The Walrus

(@AcidHadi)

#TwtupKAMI Hujan

(@hujanband)
During encore main lagu Aku Skandal. Ahhh. Kan dah kata best nyanyi ramai-ramai with the crowd.

Gambar-gambar (mostly during performances). Lain-lain yang best tapi tiada gambar di atas, Oh Chentaku (@xohchentakux) and Ain Zulkifli (@AinZulkifly).

Performances that I wish I didn't missed, Flop Poppy, and OAG (@_OAG_).


*click*

Dan ini hasilnya. Tiga buku disebelah kiri skrin anda, kepunyaan Ira and Ariey. I'm just a transporter. Kitab Terfaktab 2 is mine. Sedap dia duduk atas rak buku.

Bought two selendang for RM14 each and owner siap bagi free tudung bawal plain satu and she asked me to choose from 20++ colours and bersyukur teramat sangat ada forest green. Been searching for that kind of green sejak dari dulu kot.

Yang ada lace tu pula blouse. I love things with lace. Tak tahu nak belikan apa kalau nak bagi present? Just give me clothes or tudung with lace and I'll be a happy girl.

Anyways,

Apalah makna Twtup kalau tak berjumpa dengan rakan Twitter. I did took a picture with a tweep (yes, only one). Kenapa dia seorang? Sebab dia je yang dapat dikenalpasti yang lain semua tak pernah nampak on Twitter or maybe followed cuma tak kenal muka BUT, nothing beats this…

#TwtupKAMI DJ Nas-T

Inilah gambar dekat BBM. Inilah gambar dekat Twitter. Inilah gambar dekat Facebook. Ini jugalah yang jadi desktop wallpaper. Sebab dia cool.

 

After this ada GetUp Kluang pulak. Nak pergi but don't think I'll be going. We'll see…

Post a Comment