20120417

Mr Kombi Cafe & Kopitiam x Gobok BUKU @ Jalan Ibrahim *CLOSED*

Mr Kombi Cafe & Kopitiam-Gobok BUKU
The girls
Mr Kombi Cafe & Kopitiam-Gobok BUKU
The bro
Look at the shelves behind us and ignore our oily face! Syurga buku (Gobok BUKU). Tak perlu postage dan bagai-bagai. Masuk kedai, pilih sendiri, bayar dan milik on the spot.
 Mr Kombi Cafe & Kopitiam-Gobok BUKU
The menu
Got shisha but mixed reviews.
Mr Kombi Cafe & Kopitiam-Gobok BUKU
The pillar
Ada tiga tingkat if I'm not mistaken. Ground floor boleh smoke. First floor boleh main muzik. Second floor boleh makan bersila.
Mr Kombi Cafe & KopitiamMr Kombi Cafe & Kopitiam
The Nasi Lemak: Nasi Lemak Sambal Sotong / Ayam Berempah RM6.00
Sambal super pedas dan one of my favourite place for nasi lemak.
Ada dua situasi sahaja I will eat sotong macam plastik tu. Masakan Kak Bie and dekat Kombi. I'm choosy like that. Pernah try makan mi sotong kat Penang tapi tak boleh masuk.
Mr Kombi Cafe & Kopitiam-Gobok BUKUMr Kombi Cafe & Kopitiam-Gobok BUKU
The Drinks: Limau Ais RM2.20 / Bandung Soda RM3.50 / Sirap Sunquick RM2.50
Bandung Soda dia sedap.
Nampak tak ada banyak buku atas meja? Ada sediakan bahan bacaan so, before beli buku boleh lah try baca dulu. Magazines lama-lama pun ada.
Sebab masa kitorang datang tu tak ramai pun so, tak tau sejauh mana service diorang ok ke tak ok ke tak sure.
Kami pulang dengan perut kenyang, hati senang dan…
sirehdancengkehterpilih-free cabi-Gobok BUKU
Sirehdancengkehterpilih RM2/each
Free Cabi RM6
*
No 55-56, Jln Ibrahim, 80000 Johor Bahru, Malaysia
0127423252
Kalau tak jumpa juga, area Laman Tun Sri Lanang deret kedai facing the road. Me and the girls agak lost tapi we were led by the delicious smell of ayam berempah. Bau macam ayam Uncle Bob.
Post a Comment