20120308

Versi Saya Sayang FUU XV : #KREW2012

Ingat lagi tak KREW 2011? Masa tu third year. Masa tu kena main ikut rumah sukan. Red Dragon gitu kan. Anyway, KREW 2012 was held last weekend. Oh best gila weyh. Best. Sekarang dah final year. Mula-mula ingatkan ikut rumah sukan. Atas permintaan ramai buat ikut batch! HOORAH! hehe. Macam sports event faculty masa first year and second year.

Gembira.

Sebab ramai juga final year students yang attend.
Sebab breakfast and lunch disediakan.

Sebab boleh cheer with the batch for the batch tahap melompat kegirangan everytime dapat nombor satu or dua.

Batch 24 KREW 2012 FUU UKMGambar dari kamera Hasan – sebelum busuk haha
[klik untuk gambaran lebih jelas]

Baling selipar champion. Lari/Lompat dalam guni runner up. Tarik upih/guni runner up. Isi air liur dalam botol runner up… dan event paling ter-amat penting sekali, tarik tali CHAMPION!

Tarik Tali KREW 2012 FUU UKMGambar dari kamera Hasan – TARIKKKKKKKK!
[klik untuk gambaran lebih jelas]

Hasilnya, jadi juara keseluruhan *cough* padahal satu game pun tak masuk *cough*.

Sangat-sangat bahagia… lagi-lagi bila tengok gambar-gambar dan baca komen-komen dekat Facebook. First time in a very long time senyum melebar depan Facebook sebab selama ni stress on untuk check lambakan tasks and assignments.

Oh well, back to tutorials and case summaries *erk* boring kan? One more lap to finish this four-year race. I foresee a bittersweet ending.



Nak gembira dan bahagia lagi please! : Buat bekal bulan-bulan akan datang bila dah berjauhan cukup-cukup sampai hujung nyawa.
Post a Comment