20120324

konspirasi gadis curiga

Dia kata saya nak sabotaj bisnes dia dan penulisan saya satu propaganda budget hot. Say what? Blog picisan nak sabotaj bisnes? Is it even do-able? Siapa je baca this blog?

Dia kata saya gelabah pasal RM50++. Dia tak nampak the part saya tulis something like "murah gila dan dari segi harga, rasa, portion berbaloi" sebab terlalu outraged bila saya kata ada two dishes tak sedap. Saya dah google. memang ada orang complain pasal those two dishes before me.

Dia kata pasal bayar murah i shouldn't expect more. Bila saya order, no matter how cheap or expensive the food is, mestilah expect makanan tu sedap.

Dia kata because of a certain relationship and because we are Malays I shouldn't wrote such things in my blog. Bila orang kritik, as a business, improve. Don't use race/religion/relationship as your war sweater. My parents taught me to help Malays but, I'm not my parents. I just can't be bothered to help people that won't help themselves.

Dia kata saya pengecut sebab tulis kat blog instead of bagitahu depan-depan. Dia expect after makan saya terus complain. Saya belum cukup kenal dia untuk complain personally.

Dia kata every night full house and dapat pujian menggunung from customers. Alhamdulillah. Anggap je there's something wrong with my taste buds.

Alternatively, fix the dish. Kalau dilabel as spicy in the menu, I expect the dish to be spicy. Put more chili flakes or cili padi. If it will cost you more, hike up the price. If it's really good, people won't mind spending money. A cheaper solution, remove the spicy label on the menu. Misrepresentation dalam advertisement/label tu menyalahi undang-undang. No joke.

Disebabkan that entry, dia kata saya tak ada common sense, no manners, kuat mengutuk, mengumpat; my school mates hate me and my friends are ashamed to call me their friend. Saya kritik makanan dia, dia kritik keperibadian saya :|

Having said that, the damage is done and untuk memuaskan hati semua pihak, dah delete the negative comments. My entry was so badly written, people will probably misconstrue it. Honestly, saya tak pernah ada niat nak sabotaj or mengaibkan maruah mana-mana orang lebih-lebih lagi orang-orang yang tak affect hidup saya. I am truly, deeply, and utterly sorry. Saya tahu sorry won't fix it but it's the only thing i can do.

Hope she reads this; I don't know how to send a reply, she didn't leave her email.

Post a Comment