20120329

Bubba Gump Shrimp Co. @ Sunway Pyramid

Sempena kawan-kawan ajak ke Sunway Pyramid akhirnya pertama kali lah merasa naik train 1 Malaysia enam gerabak tu Sabtu lepas.

Pertama kali juga merasa makan dekat Bubba Gump Shrimp Co. Mula-mula ingat nak bersushi sekali tuan punya badan yang nak belanja tak makan sushi lah hihi

Anyways, makan dekat Bubba Gump best cuma bila dah kali ke lima orang datang meja tanya food okay ke tak rasa lagi sikit kaki nak sampai ke muka.

Alhamdulillah puas hati sangat-sangat lagi-lagi sebab memang udang tu kegemaran kot dan gembira lah spend time dengan kawan-kawan kita :D Thank you Ara + Dbout muah muah muah!

Ara-Dbout Run Forrest Run
Ara & Dbout
Bubba Gump Shrimp & Co
Burger Ara
Bubba Gump Shrimp & CoBubba Gump Shrimp & Co
Fried lobster tail, udang, ikan, kentang, coleslaw
Scampi Bubba Gump Shrimp & Co
Scampi. Linguini dengan udang berlambak and capers + roti bawang putih.
Bubba Gump Shrimp & Co
Air mangga haha.
Bubba Gump Shrimp & Co
Teringin tapi tak order pun sebab dah terlampau kenyang.
Lemonade Bubba Gump Shrimp & Co
Strawberry Lemonade. Sebab suka strawberry dan sayang lemon. Pahit kot benda ni.
The more I lear abour people, the more I love cats.
Dan ini comel. Sebagai penggemar kucing, saya setuju.
Post a Comment