20120225

Movies & TV

Merasakan The Adjustment Bureau adalah satu love story although more to science fiction macam Inception. Tapi Inception pun pasal cinta apa. Kalau tak kerana cinta mesti dia tak sibuk masuk mimpi, cuba hidup dalam mimpi.

Teringin nak ending macam Waiting for Forever. Macam gila, macam creepy sebab stalking tahap sanggup pindah randah… tapi sweet. Cerita tu slow tapi in a way, kalau tengah feeling tak salah tahan mata sampai ending.

Lepas tu Dan dan Blair. Yes mula-mula memang support Dair but sekarang jadi macam tak suka. Bila Dan bahagia tak boleh nak feeling-feeling wounded macam dia. Benci perasaan macam ni - cuba bentuk watak ikut keadaan sendiri agak over sebenarnya.

Ah! Love conquers all konon. Geli je.

Baik focus pada jejaka-jejaka American Idol 11. Reed Grimm, Colton Dixon, DeAndre Brackensick. Sedap mata memandang sedap lagi telinga mendengar.
Post a Comment