20120223

George & Dragon Cafe @ Taman Tasek

It took forever nak gigihkan diri makan dekat sini sebab it's a little bit out of my price range TAPI puas hati. Sedap walaupun dari segi portion rasa macam tak berbaloi.

Sedap dia macam nak bercinta dengan sauce Seafood Pasta tu. Fish 'n' Chips ada tartar sauce thank God but of course at a place like this and with a price like that kalau dia serve setakat mayo memang tak patut kan. And the place oh so cantik. LOVE it.

Pergi ni sebab memang kadang-kadang gatal tekak nak cuba sesuatu yang baru padahal duitnya tak berapa nak ada. Konon-konon result best sangat lah tu nak celebrate bagai hahaha whatever asal tak fail. Nak kesana lagi mungkin tahun depan atau 2014 ke atau bila dah kaya. Hmmm. Akan dipertimbangkan.

George & Dragon CafeFresh Flowers George & Dragon CafeGeorge & Dragon Cafe
Iced Chocolate RM9.20
Sprite RM4.80
Seafood Pasta George & Dragon Cafe
Seafood Pasta RM24.80
Fish & Chips George & Dragon Cafe
Tradisional English Fish 'n' Chips RM26.00

Total Damage (Govt Tax + Service Charge) = RM71.95
---
Address:
1) No 1 & 3 Jalan Glasier Taman Tasek 80200 Johor Bahru Johor
2) Suite 204, Johor Premium Outlets Indahpura 81000 Kulaijaya Johor
Post a Comment