20120119

ZAR Bakery @ Pusanika UKM

First thing first, FINAL EXAM IS OVER shiznits! Tak sabar nak peluk cium JB muah muah muah hugs ketat ketat atau bak kata Aaron Aziz, heartz deep deep kahkahkah i love you Seth Tan *tibajah*
Anyway, perlu ke post pasal bakery dalam UKM? PERLU! Sangat perlu.
This is like, tempat paling favourite dalam UKM untuk makan and hangout.
Pusanika juga tempat membeli-belah sebab selalu buat jual-jual tudung, baju bundle, vintage dresses lah, PC fair, Post Office, CIMB, kedai gambar, office persatuan semua ada dekat sini. Pernah habis RM100 dekat Pusanika dalam masa satu jam –_-"
Masa first year ada kelas dekat FST and FSSK, bangunan-bangunan yang interconnected dengan Pusanika so we usually spend time there before, after and sometimes during classes.
Nescafe Kiosk, Pusanika UKM
[nescafe kiosk]
Sofy Promo, Pusanika UKM
[sofy promo]
19012011364
[harimau malaya meet & greet]
Back to ZAR Bakery, nama pun bakery so ada macam-macam jenis roti and cake. Selain tu ada jual kebab, bubur, pizza, lasagna and baked macaroni. Kalau nak hot drinks dia sediakan air panas and instant coffee, hot chocolate, milo and tea – self service.
ZAR Bakery, Pusanika
[fried hot dog roll RM1.50, kebab (nan) RM3.50 and bubur RM2.00]
gambar time second year kot.
ZAR Bakery, Pusanika
[lasagna RM7.00]
gambar last monday
My favourite would be figo, fried hot dog roll, chicken sandwich, kebab, and baked macaroni. Harga OK, makan sedap… tempat best so kalau couple sesama UKM majority dating dekat sini je hahaha.
Post a Comment