20120114

Zaman Makan Muzik Makan

Currently addicted to Terukir di Bintang and tak sabar nak beli album. The song itself never fail to give me goosebumps. Sampai tertutup mata hayati lagu. Dengar penuh jiwa. OK over I know but seriously this song ada potensi masuk dalam my all-time favourite list bawah sikit dari Halo - Beyonce (2008).

By the way, two papers left for the finals and then I'm off to my heaven and hell, JB baby. Bangi has been hell most of the time these few weeks so, tak sabar nak berambus.

Tak sabar nak makan-makan. Nak tick semua makanan dalam list at the side bar. InsyaAllah by the end of this year semua settle.

Nafsu cuma boleh tumpu pada food. That explains how/why I gained 6kgs in 2 months.

Happy makan, koyak makan. Tak ada effect. What's standing between me and food is my pain in the ass braces. Tapi sekarang dah pandai swallow without chewing itu yang tak kenyang-kenyang. Dengan ayam pun main telan. Kalau mati tercekik tu tau lah kenapa kan.




Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Post a Comment