20120131

we are young, we run free, we'll be alright.

Went out with my fellow form sixers 06/07 (Azie, Ofee, Odah, Nuruljana) last Sunday. The original plan was to meet up for lunch and jalan-jalan at Aeon Tebrau City sahaja sebab malam tu semua nak tengok Anugerah Juara Lagu 26.

Kenny Rogers ROASTERS

End up, pergi Plaza Seni > CS jumpa Ama.City Square
And then continue lepak sesh dekat Taman Merdeka. Kawan dengan bini photographer pulak harus lah jadi model sambilan sekejap melayan budak tudung biru kain kuning tu. Dia memang pantang tengok kamera by the way.

Ketibas habis tapi gembira and still, sempat sampai rumah for AJL26. Yeay!

Taman Merdeka

Feel blessed. Alhamdulillah. Thanks for your time girls. Semua pun busy dengan komitmen. Weekends sahajalah dapat berjumpa. Sorry sebab kena meet up dekat tempat yang jauh lain kali KSL lah (nak elak City Square punya pasal kan).

And thanks for the guys yang join. Mereka lah suami/boyfriend/kawan. Mereka lah photographers, pegangkan bag, pegangkan food, drivers. Thank you!
Next time Seoul Garden muahahahahahaha >:)
Post a Comment