20111121

Birthday Week Note II

Refer to : Birthday Week Note

23rd Birthday 08-11-2011

Pada hari pertama tahun ke 23 kehidupan, memakai cardigan size XL - Aeon TC, pashmina RM10.00 - Berjaya Times Square, puff-sleeved shirt underneath - Uptown Danau, vintage skirt – Big Bundle, skinny jeans – Ca's, rubi shoes – Cotton On.

Kebetulan colour scheme hari tu tersedondon dengan adik-adik masa birthday dinner at (then) the newly opened Secret Recipe Setia Tropika (rujuk gambar di bawah, left row 1 – 3).

23rd Birthday 08-11-2011

Right row 1 – 3, gambar sekitar picnic at Desaru two days after my 23rd birthday. Momen terharu pertama; kelibat laut yang dah lama tak dirasa masin airnya. Momen terharu kedua, balik daripada salin baju disambut dengan cupcakes dan dendangan lagu Happy Birthday.

Left row 4, awal dua hari celebrate birthday Ca yang ke 21. Dah register vote ke belum ek? Banyak kali dah pesan ni.

Right row 4, muka gangster sebab habis makan tiba-tiba ada cupcake size XL depan mata siap nyanyi bagai. Tak tau lah nak react camne kalau kena surprise rasa awkward :P Dapat kad warna favourite :) (rujuk gambar di bawah)

Surprise birthday card

And last but not least, last week @surayanuar hadiah kan clay ladybird. Comel sungguh dengan 'n' di badan. Awwh thank you sayang :D

Clay ladybird

Saya memang sangat happy birthday kali ni. Few hiccups here and there but overall, 92% happy. Senang kata, it was almost perfect :)

Post a Comment