20111024

Versi Saya Sayang FUU XIII : Cheese & Cherries


Batch 24 Group Photo
Batch 24 Photo FUU UKM

Menangis sikit tengok (hampir) semua excited dan bersemangat untuk gambar. I wished for this. Dah dua tahun tak bergambar bersama. Ini kali terakhir. Kali terakhir ini ada. Terharu. Overwhelmed. Thank You.

Gambar baru dapat tadi and it's marvelous! Except for the fact that diorang misspelled LLB jadi LBB. Actually, aku takkan perasan pun kalau diorang tak point out benda tu. Aku kesah pasal makhluk-makhluk dalam gambar je.

Surprise for Atik @ Garden Cafe
Birthday Atik @ Garden Cafe Sungai Ramal

Dari tol Sungai Ramal (B) terus saja. After petrol station (Shell ke Petronas??) take left and immediately turn right – go straight until you see "Garden Cafe" sign in sorta like, Harley Davidson's logo. Opposite (seberang jalan) food court yang ada jual satay Willy tu. Dekat-dekat area Nim's Little Island Cafe.

Makanan dia OK. Mee Bandung Muar sipi-sipi rasa Muar. Mee Bandung terbaik setakat my knowledge about food around Bangi/Kajang.

Anyhow, it was fun thanks to the birthday committee. Ada seating, ada games, ada props. Sesat-sesat pun best.


Finally : I'll be celebrating my birthday at Johor Bahru :)
Post a Comment