20111012

Kadang-kadang rasa macam hilang arah kejap

Gosh. Takde kelas pagi. That's rare! Harus tidur lewat tapi kepala dah berat.

Segala tasks yang belum di crossed-out dalam list jadi pending. Padahal boleh je siapkan. Dimana ada kemahuan disitu ada jalan.

Jalan dah ada tapi tak mahu. Nak jugak burn the midnight oil. Nak jugak berkerja in the 11th hour.

 

*

 

Bila rasa "tak ada siapa kisah pasal aku" muhasabah diri kejap.

Bila tengok orang bahagia bercinta, rasa bercampur baur. Antara gembira dengan koyak. Lebih kurang macam gitulah ye.

 

*

 

Aku ada kisah Dari Mulut Turun Ke Perut sebenarnya. Gambar dalam phone. Hold dulu.

 

*

Selamat Hari Jadi : Boyfriend best friend turns 23 today. Dah alim sekarang. Semoga ditetapkan iman dan dirahmati. Semoga semakin lama semakin baik dan bersedia untuk jadi suami kepada kawan aku yang memang baik itu. Perempuan baik untuk lelaki baik bukan? Happy for you!

Post a Comment