20111027

cloudy with a chance of meatballs

1. Melantak

Rasanya macam baru semalam blog pasal makan kat IKEA kan? Tapi hari ni nak tunjuk lagi makan dekat IKEA semalam.

 IKEA Meatballs-Chicken Wings_Dark Chocolate Cake 

And this time macam dah terjatuh hati dekat meatballs padahal teringin nak makan fries. Make sense kan order meatballs sebab nak makan fries. Kuah dia sunn gila ouh tiba-tiba. Maybe sebab keluar makan dengan hantu meatballs. Sorang makan belas-belas sekali harung weyh bela saka masing-masing nih. Aku makan lima je pun dah kenyang. Plus chicken wings. Plus dark chocolate cake. Burp. Kenyang, Alhamdulillah.

 

2. Melalak

Konon-konon segan-segan nak nyanyi depan kawan-kawan nyanyi juga lagu-lagu wajib nyanyi masa karaoke, i.e: Bencinta – Faizal Tahir & Mad, One in a Million – Ne-Yo.

When You Look Me in the Eyes

Rindu Setengah Mati

Redbox-The Curve-Rindu Setengah Mati-D'Masiv

Alasanmu

Tiada Lagi Kidungmu

Lucky

Rolling in the Deep

Fuhh.

 

Esok kena hantar Written Submission for Order 14 Rule 2 Rules of High Court 1980.

Lepas tu weekends. WOWOWOWOWOWOWOWOW!

 

 

Perasan tak perasan : This few weeks asyik sungguh makan desserts. Secret Recipe lah, Starbucks lah, Tutti Frutti lah, Daim cake lah.

Post a Comment