20110921

Versi Saya Sayang FUU XI

- Dalam masa kurang 12 jam (belum tolak waktu tidur) kena habiskan baca lebih kurang 20 mukasurat nota Professional Ethics.

- Khamis kena submit dua case presentation.

- Diarahkan untuk baca sekurang-kurangnya 9 kes daripada 36 kes. Persediaan tutorial Civil Procedure Jumaat minggu depan.

- Jumaat akan ada jamuan hari raya anjuran PERUNDANG.

- Setakat ni sahaja dah bayar Ringgit Malaysia 60 + 20 dan bakal keluarkan lagi 150 + 35 + 6 untuk aktiviti fakulti, batch, firm, etc.

- On top of that, tak ada kena mengena dengan fakulti, telah dicaj Ringgit Malaysia 1409 dan sen 5o untuk yuran pengajian dan penginapan. Before this check 1387.50 sahaja rasanya. Doakan yuran tak naik lagi.

- Nama firm SHA & Co. Originally, tak ada meaning apa-apa pun. Ada yang kata Sexy, Hot, Amazing. Layankan.

- Rindu nak makan-makan dengan kawan-kawan. Celebrate birthday sama-sama. Isnin lepas ada tapi nyanyi, makan kek, blah. Tak rasa apa sangat pun.

- Masing-masing busy kan? Tak larat nak layan hidup. Buku lagi penting.

- "Final years are assumed to know the substantive laws" (in the words of Felo Utama). Excuse me Ma'am, your assumption is far from the truth.

- Kena bagi advice dekat client for legal clinic at UNIKEB. Kawan-kawan sila datang dan merapu. Buat aku nampak busy please.

Post a Comment