20110911

disana menanti, disini menunggu

THAT'S CAFE

Tak sempat-sempat nak pergi walaupun kerja berbulan-bulan dekat Bandaraya Johor Bahru kesayangan. Satu hari nanti mungkin.

 

Port Lepak

Restoran Port Lepak

Korang pernah dengar tempat ni? Lokasi depan jalan on the way to Kajang yang area-area Stesen Komuter tu. Dah tiga tahun belajar dekat Bangi, masa Malaysia kalah lawan Singapura hari tu baru first time makan sini sebab Sri Nangka penuh. Kedai baru ke ek?

Makanan lagi super sedap daripada Sri Nangka tapi udang/sotong goreng tepung guna tepung buat jemput-jemput. Layan.

 

 

Packing siap  90%. Tinggal kasut and a few other misc stuff. Serius tak ada mood nak naik final year tapi nak cepat-cepat habiskan belajar. Acane tu?

Selamat jalan Johor Bahru. Kita jumpa lagi bulan November ok. Miss you already.

Post a Comment