20110821

Sesekali Ku Rasa Teringin

*Silalah baca tajuk macam nyanyi lagu Shima.
*Sila juga sedekahkan AlFatihah untuk arwah adik saya, Najwa Hanani. Kalau boleh hari-hari lah kan tapi today kan genap 7 tahun dia meninggal dunia. She died on her 10th birthday by the way. Thank you!
Lontong Kering


Nak yang dekat JOTIC punya sahaja. Taknak tempat lain. So, kena lah tunggu raya kalau nak makan lagi. First introduced by Tuan D masa zaman-zaman attachment dulu-dulu. RM4.50 (or less, tak ingat lah hehe) per set. Ada ayam, daging, kuah kacang, sambal goreng basah, serunding kelapa, sambal tumis. Sexy sungguh! Open for business on Fridays sahaja kalau tak silap.
Kacang Pool & Sirap Bandung Soda

Yong Tau Fu & ABC Special


Preferably dekat Food Court Kampung Melayu.


Pergh. Banyak gila bundle dekat Pandan City. Sekarang musim jam orang shopping raya so memang tidak akan lah menjejakkan kaki ke sana buat masa terdekat ni. Serius sumpah best walaupun Big Bundle adalah tidak best langsung melainkan yang kat Danga (ada a few vintage bags yang cun melecun). Depan City Square punya Big Bundle busuk bau sampah.

Aaaaah! Tak kesahlah mana-mana bundle. Rindu bau bundle yang macam celaka itu.


Back to my current uneventful life. Supposed to have iftar with batchmates this evening but a few mishaps later, there's no solution other than to cancel it. Nenek lebih penting tau. Hargailah selagi masih ada. sobs. Alfatihah untuk Hajah Kusni Abd Raup.
Post a Comment