20110817

Car Boot Sale Ramadhan { @johobaru } | Singgah Selalu Danga Bay

Nah. Highlight of my week. Part of my list. Lovers of my life. Kesayangan. Kalau cerita ni roti Gardenia, mungkin dah sampai tarikh luput. Fortunately, ini bukan roti.

Car Boot Sale Ramadhan

CBS Ramadhan JOHO 

Banyak kedainya. Murah barangnya.  Pre-loved shawl 10=RM20. Itu ha yang dalam plastic bag COTTON ON 20 helai shawls campur tiga t-shirt semua dari Gobok Kite. Thanks Nad & Syaza!

Restoran Singgah Selalu Danga Bay

Restoran Singgah Selalu Danga Bay

I totally loathe SS. Tak suka. Food dia tak banyak yang best. Totally tak faham kenapa orang suka lepak sini. Makan kat bahagian luar adalah dalam gelap dan melemaskan tapi… Banafe tak accept booking for ala carte. Benci tau.

Whateverpun, we had lots of fun. Gosip dan bergelak ketawa sampai dah berbuka pun meja kitorang saja yang berbunyi. Agak memalukan di situ but what the hell, bukan selalu jumpa kan?

Coincidently budak-budak EC pun ada dekat situ. Dua tahun lepas masa teman Ca pergi buka dekat SS pun ada diorang.Apakah? Being the kucing-bawah-meja me, tak kenal sangat pun dengan diorang except Ayam yang gedik dan kedekut makanan taknak share buffet lepas tu ada hati lagi nak minta belanja. Sabar saja lah.

Laman Tun Sri Lanang

CBS Ramadhan JOHO

Before pulang ke pangkuan keluarga masing-masing, we stopped by at CBS (again!!) window shopping and photo session. Biasalah perempuan.

pre-loved Mango cardigan (Kak Reena's), free GAP t-shirt (Chic Pop Street Market 7), pre-loved maxi skirt (Supernab's), rubi shoes from Cotton On, square shawl bought at Angsana way back in 2005, and bag merah from CBS May.

*

Epilogue.

I was over the moon. Sampai rumah terus terasa rindu berganda-ganda. Ternyata bila dah lama sangat tak lepak ramai-ramai, dapat sekali memang syok! Kalau jumpa selalu pun best juga kan.

Till we meet again.

Post a Comment