20110705

Life is (kind of) a gamble

Accident Viva Kancil

Mana kita nak tau kalau hari ni ke, sekejap lagi ke kita nak kena langgar. Kesian Ofee. The next day, dia fobia sekejap nak drive and asek rasa macam seram je bila kereta dekat. Kereta dekat Perodua Muar tak tau bila siapnya. dengan nak puasa lagi, nak raya lagi. Memang orang tu cakap satu bulan siap tapi, berbalik kepada tajuk entry, life is a gamble.

Mula-mula dia relax. Having to deal with paperwork; terus stress and risau if the Kancil guy tipu and insurance tak nak cover for the repair cost.

At least she's OK. Cik Miah OK. Sasa OK. Duit boleh dicari. Dia baru dapat kerja kat kilang yang buat Cloud 9 by the way.

Nyawa ada satu je, unless you're a cat. Meoww.

Post a Comment