20110629

Spray & Paint by The Super Sunday and Fixie Gathering

Pagi di Stadium Larkin. Petang di Dataran Bandaraya.

Banyak benda ada tapi paling menarik car boot sale and library bergerak Sultan Ismail.

Dataran Bandaraya Johor Bahru Spray & Paint Fixie Gathering Car Boot Sale

Event yang best. Cuen shopping banyak gila siap belanja lagi hiks. Thanks sayang :D

Unfortunately (ke fortunately??), mood shopping tak datang masa tu. Penat seru sampai tawaf dataran dua tiga empat lima kali. Makanya, cuma pergi library bergerak and derma buku-buku Ben Elton yang extra. Simpan yang Debot bagi je. Abang library terkejut sebab bagi buku brand new tapi sayang lah nak bagi buku second hand orang bagi. Saya sentimental.

The only thing aku beli adalah, sebotol air mangga dekat one stall ni. Ingatkan air kordial tapi mangga real!!! RM2.00 sebotol saiz botol air mineral sumpah sedap. Bayangkan lah daripada pagi tak makan apa-apa, bila minum air mangga sebotol terus kenyang. Next time if kat JB ada event and korang nampak orang jual air gas dalam botol kaca and air mangga/jambu dalam botol mineral WAJIB BELI OK!

Kisah belakang tabir:

Everything didn't go as planned. Aren busy. Ofee busy. Cuen sahaja ada tapi aku sampai lambat atas sebab-sebab tertentu. Sorry babe kena tunggu lama.

However, tu semua tak menghalang aku untuk happy.

Datang, terima apa yang ada. Jumpa siapa yang ditakdirkan berjumpa. Kawan-kawan lama yang tak terfikir akan bersua muka.

Jumpa Azie terjerit sikit lima minit peluk-peluk depan orang ramai macam dah sepuluh tahun tak jumpa padahal baru jumpa dua bulan lepas.

Dapat tepuk tampar si Ayam lelaki paling gedik dalam dunia pun happy sebab memang tahun lepas kot last jumpa dia.

I was stressed out at first tapi familiar faces eased my mind. Yaya, Mama, juniors, batch mates… thank you.

Oh and jumpa Hentak Berlipat live! Tak tau lah nama dia sebenarnya apa. Lupa nak cakap aku baca blog dia straight away tanya…

Girlfriend tak datang?

Macam stalker tak? o_O

Post a Comment