20110609

Result x Family

Result
06hb – Check result through SMS
08hb – Official result kat SMPWEB
13hb – Slip result sampai rumah (InsyaAllah)

Last semester, aim taknak repeat Jurisprudence. This time aim for no C's.
Ramai dapat 4.00. Ramai daripada biasalah.
I'm not one of them but I'm happy with my result sebab tercapai aim.
I do think I deserve what I get this time.
Mostly yang aku dengar semua result meningkat dengan mendadak compared to last semester. So, congrats uolls!


Family
Since malam Selasa, lokasi di rumah Wak A a.k.a Abah's older brother. Serius rindu family yang nun jauh di Kelantan. Attachment punya pasal kan, tak dapat balik kampung.
Tambah sedih bila semalam dapat tahu kaki N (my 8 year old brother) kena cekam dengan monyet peliharaan siapa entah dekat kampung. Luka teruk sampai terkoyak rabak jeans. Mesti menakutkan kan? Tak dapat bayangkan kena serang dengan monyet.
Now he's doing fine I guess. Dah berjalan the whole day makan dekat Nasi Ulam lah, pergi Pengkalan Kubor lah, Wakaf Che Yeh lah. Bukan main lagi semua bershopping without me :(

By the way, esok last day attachment. hiks! EXCITED!


Stop!: Don't compare your life with others. Berapa lama korang tidur, berapa lama korang belajar, berapa banyak ilmu korang boleh serap, simpan and hadam. Kemampuan dan rezeki berbeza-beza ok sayang-sayang. So, sila jangan down with result memasing. At least tak fail, tak repeat. Syukur!
Post a Comment