20110622

Emosi Tak Tak Stabil

Semua benda nak buat hal lah.

Windows Live Writer isn't working.


Kengkadang rasa macam okay tapi bila dah happy-happy suddenly dapat tahu ada yang mendengki, muncul satu perasaan yang sangat tidak cool. Terlalu memikirkan what others think about me. So far, it brought me nowhere tapi sifat tu sangat susah nak dibuang.

I am an ordinary human being constantly trying to better myself. Perlu ke apologize kat other people if my way is different from theirs? 

We live a different life, we've been with different people, following different paths and in different phase of life. Why the constant criticism? I know you're so good at everything you do (honestly, bukan menganjing) tapi tak perlu kot nak cakap your way is the best way. Sangat ironi bila you don't practice what you preach.

Berpada-pada dalam memberi kritikan dan bermurah hatilah dalam memberi pujian - pinjam dari status Facebook someone.

Anyhow, sometimes rasa fobia nak make (new) friends sebab banyak yang plastik. Keikhlasan adalah satu nilai yang sangat rare nowadays. 
Regina: I love your skirt! Where'd you get it?
Girl: It's my mom's old skirt from the eighties.
Regina: Oh, vintage. So adorable.
Girl: Thanks.
Regina(to Cady) That is the ugliest effing skirt I have ever seen.
I'm the Girl. You're Regina. Everybody else is Cady.

Why would you say anything if you don't really mean it?

Yes. I'm talking to you mean girl (or guy if you have a penis).
Post a Comment