20110624

Best juga ada ability to be at multiple places dalam satu masa.

This weekend ni banyak gila event. BANYAK GILA serius tak tipu punya banyak. Terbanyak and semua tahap best dari 'MACHAM best' sampailah 'BEST GILERR'.

Haha macam gampang type kecik besar kecik besar siap double r.

 

- Chic Pop Street Market 8. Venue: Jaya One Petaling Jaya. Hari tu pergi Chic Pop Street Market 7 cam 'Best jugak' kan so, teringin nak pergi lagi. This time banyak lagi kedai bukak.

Markets at Jaya One Chic Pop Crafty bettr

- KL Younity Street Fest 2011 dekat Bukit Bintang. 'Macham best'.

- NAFAS 2011. 'Macham best'.

NAFAS Karya Dioksida 2011 Shah Alam

- Krusty Market. 'Macham memang best' je! Damn.

Krusty Market Millenium Square Petaling Jaya

Eh tapi tak apa. Ingat KL/Selangor je ke ada event best? JB pun ada lah.

- Sports Day SIGS dekat Stadium Tan Sri Haji Hassan Yunos a.k.a Stadium Larkin. Ni best untuk budak-budak SIGS and budak-budak yang dah habis sekolah yang tak tau malu nak pergi juga. Aku lah tu. Haha. 'Best jugak'.

- Spray & Paint by The Super Sunday and Fixie Gathering dekat Dataran Bandaraya. Note to self: bring books to donate. 'Best Gilerr'.

JOHO Car Boot Sale Dataran Bandaraya Johor Bahru

- Hospital Sultan Ismail Open Day. Ni tak tau best ke tak tapi ada schoolmate invite sebab dia buka booth. Boleh ajak family. 'Macham best'.

- BERSIH 2.0 Road Show. Yang ini, confirm tak ada siapa nak bawak pergi. Confirm. Tapi best juga. 'Memang best'.

 

Last but not least;

 

- Wedding! Anak babysitter kahwin on Sunday. Disebabkan diorang dah membesarkan aku macam anak sendiri siap panggil 'mak' haruslah hadir. Harus! 'Best gilerr' tapi kalau tak best pun kena pergi.

 

Bila dah list out macam ni tak adalah banyak sangat kan sebenarnya. Hahaha. Exaggerate je lebih. Pui.

Post a Comment